انجمن تخصصی مهندسین مکانیک

نسخه‌ی کامل: کرنش در مایعات
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه‌ها: 1 2
ممنون
کلیات رو فهمیدم.
حالا سوالم اینه که وقتی مایعات در اثر فشار متراکم نمیشن و کرنش حرارتی ندارن یعنی تحت هر شرایطی در اثر گرما ظرف در بسته رو میترکونن؟
یعنی هیچ نیرویی جلو دارشون نیست؟
سلام

بستگی به اون ظرف داره که مقاومتش در مقابل تنش کششی چقدر باشه و حالت الاستیک داشته باشه یا نه و اینکه چقدر افزایش دما داشته باشیم.
ولی در حالت کلی افزایش دمای سیال داخل ظرف فشار زیادی ایجاد میکنه.
ببخشید متوجه نشدم.
فرض کنید یه ظرف بسته ی سربی با ضخامت یک متر داریم! که توش آبه
بعد گرمش میکنیم.
ضریب انبساط حجمی آب از سرب بیشتره.
یعنی باز هم آب در ظرف کرنش ایجاد میکنه و اگر ظرف نتونست مقاومت کنه تخریب میشه؟
(06-10-2014، 12:27 PM)np.1400 نوشته است: [ -> ]ببخشید متوجه نشدم.
فرض کنید یه ظرف بسته ی سربی با ضخامت یک متر داریم! که توش آبه
بعد گرمش میکنیم.
ضریب انبساط حجمی آب از سرب بیشتره.
یعنی باز هم آب در ظرف کرنش ایجاد میکنه و اگر ظرف نتونست مقاومت کنه تخریب میشه؟

سلام

رو پوسته ظرف تنش کششی به وجود میاد و بدنه ظرف کش میاد تا جایی که کامل پاره بشه.( ظرف باد میکنه )
ممنون
مارم از گمراهی نجات دادی!
ولی هیچ نیرویی جلودارش نیست؟
این که نمیشه که
(06-10-2014، 11:18 PM)np.1400 نوشته است: [ -> ]ممنون
مارم از گمراهی نجات دادی!
ولی هیچ نیرویی جلودارش نیست؟
این که نمیشه که


منظورم این نیست که حتما اون ظرف منفجر میشه.ولی خوب اون ظرف هم تا حد معینی میتونه تنش رو تحمل کنه.
اگه دما رو همینطور افزایش بدین حتما بعد اینکه دما تا حد معینی بالا رفت طوری که تنش از حد تحمل ظرف بالاتر رفت ظرف منفجر میشه.

ولی اگه دما به اون حد معین نرسه ، طرف سالم میمونه.
صفحه‌ها: 1 2