انجمن تخصصی مهندسین مکانیک

نسخه‌ی کامل: آموزش رفع مشکل در نصب قالب وردپرس با 5 روش
شما در حال مشاهده‌ی نسخه‌ی متنی این صفحه می‌باشید. مشاهده‌ی نسخه‌ی کامل با قالب بندی مناسب.
یکی از مشکلات رایج قالب وردپرس که ممکن است در هنگام راه اندازی وب سایت با آن روبه رو شوید، خطا درهنگام نصب قالب وردپرس است. همانطور که می دانید وردپرس یکی از بهترین پلتفرم های راه اندازی وب سایت می باشد که از محبوبیت بسیار بالایی در جهان برخوردار است. اما با این حال ممکن است شما را با مشکلاتی مواجه کند که حل کردن آنها ممکن است روزها وقت شما را درگیر کند. یکی از این مشکلات، مشکل در نصب قالب وردپرس است. این خطا می تواند بنا به دلایل مختلفی مانند: کمبود حافظه، بارگذاری فرمت اشتباه فایل و موارد دیگر رخ دهد. به همین منظور ما در این مطلب قصد داریم نحوه حل مشکل نصب نشدن قالب وردپرس و مشکلات رایج در نصب قالب وردپرس و نحوه رفع آن ها را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم. با ما همراه باشید.
[تصویر:  %D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9...8%B3-1.jpg]
راه های رفع مشکل در نصب قالب وردپرس
چطور مشکل نصب نشدن قالب وردپرس را حل کنیم ؟ روش های مختلفی برای حل این مشکل وجود دارد که در ادامه مطلب برخی از آنها را به شما معرفی می کنیم. همراه ما باشید.
  1. آپلود فرمت فایل اشتباه

  2. محدودیت حافظه

  3. اندازه فایل بیش از حد مجاز

  4. محدودیت های نقش کاربر

  5. اینترنت خود را برای آپلود تغییر دهید
در ادامه توضیحاتی در خصوص هریک از این روش ها در اختیار شما قرار می دهیم. امیدوارم تا انتهای این مطلب مارو همراهی کنید.
1- آپلود فرمت فایل اشتباه | نحوه رفع خطاها در هنگام نصب قالب وردپرس
برخلاف نصب مستقیم از مخزن وردپرس، ممکن است در هنگام آپلود فایل قالب از طریق آپلود کننده وردپرس با خطا مواجه می شوید. اولین دلیلی که باید بررسی کنیم این است که آیا فرمت فایل قالب درست می باشد یا خیر؟ وردپرس در هنگام آپلود افزونه یا قالب فقط از فرمت zip پشتیبانی می کند. حال اگر شما از فرمت‌ های دیگری غیر از فرمت زیپ استفاده کنید، احتمالاً با خطای فرمت اشتباه مواجه می شوید. این بدان معنی است که شما فایل های مناسب ارائه شده توسط قالب یا توسعه دهنده افزونه را آپلود نکرده اید.
برای حل این مشکل، در ابتدا فایل قالب را مجدداً از سایتی که خریداری کرده اید، دانلود و بررسی کنید. اگر فرمت فایل درست بود، باید با توسعه دهنده قالب و یا همان سایتی که قالب را خرید کرده اید، تماس بگیرید و از آنها بخواهید تا فرمت درست را برای شما ارسال کنند. همچنین سعی کنید که فایل قالب را بدون اینکه آن را از حالت فشرده خارج کنید، در سایت خود آپلود نمائید.
[تصویر:  %D8%AD%D9%84-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9%84-%D...8%B3-1.jpg]
2- محدودیت حافظه | برای رفع مشکل در نصب قالب وردپرس چه باید کرد؟
یکی از روش های رفع مشکل در نصب قالب وردپرس ، برطرف کردن مشکلات محدودیت حافظه می باشد. اگر حافظه PHP سایت شما فضای کافی را نداشته باشد، با انواع خطاهای وردپرس مواجه می شوید. در واقع، حافظه PHP محدودیتی است که توسط ارائه دهنده میزبانی وب تعیین می شود که حافظه ای را که یک اسکریپت PHP می تواند استفاده کند را تعریف می کند.
حال اگر حافظه استفاده شده در هنگام آپلود افزونه یا قالب بیشتر از حافظه PHP تنظیمی شما باشد، شما با خطای آپلود فایل مواجه می شوید و نمی توانید فایل قالب را به درستی بارگذاری کنید. روش های مختلفی برای افزایش حافظه وجود دارد که می توانید به سادگی حافظه سرور خود را ارتقاء دهید که در ادامه یک مورد را به شما آموزش می دهیم.
برای افزایش حافظه PHP، در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس به پوشه روت سایت خود مراجعه کنید. پس از آن فایل wp-config.php را پیدا کنید. پس از پیدا کردن فایل، روی آن راست کلیک کرده و گزینه ویرایش را بزنید. حال کافیست کد زیر را به فایل اضافه کنید:
کد:
define( 'WP_MEMORY_LIMIT', '256M' );
با اینکار حافظه سرور خود را به 256 مگابایت ارتقاء داده می شود. پس از افزایش حافظه، سعی کنید یکبار دیگر فایل قالب را آپلود نمائید، اگر هنوز با خطا مواجه شدید می توانید سایر روش های دیگر را امتحان کنید.
3- اندازه فایل بیش از حد مجاز | مشکلات رایج در نصب قالب وردپرس و نحوه رفع آن ها
حافظه تنها چیزی نیست که در هنگام آپلود افزونه یا قالب جدید وردپرس می‌ توان آن را به حداکثر رساند. همچنین ممکن است متوجه شوید که اندازه فایل مجاز فراتر رفته است. هنگامی که این مشکل برای شما رخ می دهد، یک پیغام مانند زیر را دریافت خواهید کرد:
The uploaded file exceeds the upload_max_filesize directive in php.ini
برای رفع این خطا، در ابتدا وارد کنترل پنل هاست خود شوید و سپس وارد پوشه دایرکتوری خود یا همان public-html شوید. پس از آن پوشه wp-admin را پیدا کنید. سپس شما باید فایل php.ini را پیدا کنید. اگر موفق به پیدا کردن فایل نشدید، باید یکی را ایجاد کنید.
حال پس از پیدا کردن فایل، کافیست وارد ویرایشگر آن شوید. سپس در این صفحه به دنبال عبارتی به نام “filesize” باشید. حال اگر این عبارت را پیدا کردید، باید آن را با کدهای زیر جایگزین کنید ( اگر این عبارت را نیز پیدا نکردید، کدهای زیر را به فایل php.ini اضافه کنید):
کد:
upload_max_filesize = 1000M
post_max_size = 2000M
memory_limit = 3000M
file_uploads = On
max_execution_time = 180
[تصویر:  %D8%B1%D9%81%D8%B9-%D9%85%D8%B4%DA%A9%D9...8%B3-3.jpg]
4- محدودیت های نقش کاربر | راه های رفع مشکل در نصب قالب وردپرس
محدودیت‌ های نقش کاربر می‌ تواند تلاش شما برای نصب قالب و افزونه‌های وردپرس مختل کند. به طور کلی، همه چیز بستگی به نقش شما دارد. اگر شما دارای نقش مدیریتی هستید، می توانید بدون هیچ مشکلی انواع قالب ها و افزونه ها را در سایت خود نصب کنید. با این حال، اگر شما دارای یک نقش کاربری دیگری هستید، پس شما اجازه تغییر قالب و یا آپلود فایل را نخواهید داشت. اگر با نقش های کاربری وردپرس آشنایی ندارید، می توانید “آموزش انواع نقش کاربری وردپرس” را مشاهده کنید.
5- اینترنت خود را برای آپلود تغییر دهید | حل خطای نصب نشدن قالب در وردپرس
یکی دیگر از راهکار‌هایی برای رفع مشکل نصب نشدن قالب وردپرس ، تغییر اینترنت می باشد. اگر ارتباط اینترنت شما با سرور به درستی برقرار نباشد، شما نمی توانید فایل های خود را به سادگی آپلود کنید. همچنین اگر سرعت اینترنت شما کند است، ممکن است همین موضوع باعث شود که نتوانید فایل قالب را در سایت خود بارگذاری نمائید. برای آپلود فایل قالب از اینترنتی پرسرعت و یا از اینترنت LTE موبایل استفاده کنید.
جمع بندی: چگونه مشکلات نصب نشدن قالب در وردپرس را رفع کنیم؟
یکی از مشکلات رایج قالب وردپرس که ممکن است برای شما رخ دهد، خطا درهنگام نصب قالب وردپرس می باشد. دلایلی مختلفی مانند: کمبود حافظه، فرمت اشتباه فایل، اینترنت و محدودیت های نقش کاربری وجود دارد که ممکن است باعث شود که شما نتوانید به سادگی قالب وردپرس خود را در سایت بارگذاری و نصب کنید. به همین منظور ما در این مطلب مشکلات رایج در نصب قالب وردپرس و نحوه رفع آن ها را به شما اموزش دادیم. امیدوارم این مطلب مورد رضایت شما عزیزان قرار گرفته باشد.
منبع: wpmudev