انجمن تخصصی مهندسین مکانیک
خبر قهوه‌ی ترکیبی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن تخصصی مهندسین مکانیک (http://forum.semeng.ir)
+-- انجمن: موضوعات عمومی (http://forum.semeng.ir/forum-76.html)
+--- انجمن: مطالب خواندنی (http://forum.semeng.ir/forum-77.html)
+--- موضوع: خبر قهوه‌ی ترکیبی (/thread-31507.html)



قهوه‌ی ترکیبی - mahsa73 - 11-29-2020

قهوه‌ی ترکیبی چیست؟

قهوه‌های تک‌ خاستگاه، مانند دانه‌های برف دنیای قهوه‌اند؛ هیچ دو قهوه‌ی تک‌خاستگاهی مانند هم نیستند. اما در مورد قهوه‌های ترکیبی، ثبات و کمال هم‌سانی مهم است. آن‌ها را می‌توان تجسم تقاضاهای مختلف بازار دانست که به وسیله‌ی مهارت برشته‌کاران کارآزموده، به مانند تیری در وسط خال ذائقه‌ی مصرف کننده می‌نشینند. پس این تقاضاهای مختلف بازار دقیقا چه نقشی در ایجاد ترکیبات مختلف ایفا می‌کنند؟

قهوه ترکیبی چیست
قهوه نوشان در حال برد هستند
تا زمانی که قهوه‌ی اسپشیالتی به وجود آمد، قهوه نوشان کاملا تحت تاثیر تولید انبوه ترکیبات کلی تهیه شده از قهوه‌های اقتصادی بودند. این ترکیبات معمولا از تولیدکنندگان غالب قهوه‌ی جهان در آن زمان، یعنی برزیل و آمریکای مرکزی تهیه می‌شدند. این خوب است تا زمانی که ندانید در حال از دست دادن چه چیزی هستید. نادانی سعادت است، اما وقتی اولین فنجان قهوه‌ی اسپشیالتی را نوشیدید، از این تجربه راه برگشتی وجود نخواهد داشت. درست مانند این است که بعد از خوردن نان سفید ساندویچ، چشیدن اولین کروسان کره‌ای پخته شده در قنادی محله‌ی خود را تجربه کنید؛ دیگر آن انسان سابق نخواهید بود.

سایر اطلاعات بلاگ فروشگاه اینترنتی خوش کالا:

طرز تهیه قهوه میکس
موج سوم قهوه چیست
قهوه فرانسه چیست
تفاوت قهوه فرانسه و اسپرسو
هات چاکلت چیست
درست کردن قهوه بدون قهوه ساز

تفاوت قهوه فرانسه و اسپرسو
قهوه فوری چیست
طرز تهیه قهوه فرانسه


RE: قهوه‌ی ترکیبی - mahsa73 - 01-10-2021

قهوه فوری چیست؟به طور کلی، قهوه فوری همان قهوه دم شده است که تقریبا تمام آب آن خارج شده است. این فرایند پیچیده نیست و تغییرات شیمیایی عجیب و غریبی در آن رخ نمی دهد. در حقیقت، قهوه فوری همان قهوه خالص است و ممکن است آن را با عناوین پودر قهوه، قهوه محلول و یا قهوه کریستالی هم بشناسید. چگونه قهوه فوری ساخته می شود؟ (نمایندگی فروش قهوه)دو روش کلی برای تولید کریستال های قهوه فوری وجود دارد: خشک کردن انجمادی و خشک کردن پاششی اما قبل از خشک کردن، قهوه دم می شود و یا با یکی از این روش های زیر غلیظ می شود:تبخیر در خلا: فرایندی که در آن قهوه در دمای پایین تر به جوش می آید. این مرحله برای غذاهایی مانند کچاپ، شیر خشک و ساید غذاهای تجاری استفاده می شود. غلظت به روش فریز: فرآیندی که با عطر و طعم سازگاری بیشتر دارد و آب آن حذف می شود و مایع غلیظ تری بجای می ماند. این روش همچنین برای تولید عصاره آب میوه های و عصاره سرکه و غیره استفاده می شود.روش خشک کردن انجمادی: در روش خشک ‌کردن انجمادی ، قهوه آماده شده در دمای -40 درجه سانتیگراد منجمد و پس از برش تبدیل به تکه های جامد و حلال در آب میشوند. سپس آنها را در دمای پایین و تحت خلاء خشک میکنند که در نتیجه تبدیل به قهوه فوری آماده مصرف میشود. در این روش کیفیت عطر و طعم با توجه به درجه حرارت بسیار کم و شرایط خشک کردن ملایم محافظت می شود. از مزیتهای این روش اکسید نشدن قهوه، ایجاد نشدن ترکیبات جدید در قهوه، کاهش چسبندگی و توده‌ای شدن قهوه میباشد.روش خشک کردن پوششی: در روش خشک کردن پاششی قهوه آماده شده به یک جریان هوای گرم در بالای یک برج استوانه ای بلند اسپری می شود. قطرات قهوه در این برج رطوبت خود را ازدست داده و در زمانی که به پایین استوانه میرسند تبدیل به جامدی حلال در آب و بافت دار میشوند. این پودر آماده حل شدن مجدد در آب است . متاسفانه، در این فرایند، دمای بالای روی روغن قهوه بر روی عطر و بو قهوه تاثیر گذاشته و بیشتر عطر و طعم قهوه از بین می رود. این فرآیند پرکاربردترین روش برای تهیه قهوه فوری است. قهوه فوری حاصل از این روش رنگ روشن تر و دانه بندی درشت تر دارد که به اصطلاح قهوه Gold نامیده میشود.

معرفی محصولات فروشگاه اینترنتی خوش کالا:
خرید قهوه 
خرید قهوه اسپرسو
خرید قهوه روبوستا
فروشگاه قهوه
خرید قهوه ترک
خرید قهوه فرانسه
قهوه روبوستا
کپسول قهوه
قهوه ترک
قهوه اسپرسو
قهوه فرانسه
خرید قهوه فوری