10-16-2016، 06:24 PM
برخی اصطلاحات و تعاریف:
روپرو : دستگاه نمونه بر داري چغندر از كاميون با سيستم پنو ماتيكي .
عيار: درصد قند موجود در چغندر (درصد ساكاروز) .
مايشه : مخلوط كننده خلال وشربت خام گرم شده در روشوفر سيركولاسيون .
خلال : رشته هاي باريك وبلند چغندر كه با دستگاه آسياب خلال توليد مي شود .
برج ديفوزيون : برج عصاره گيري (برج استخراج قند از خلال چغندر) .
روشوفر(گرمكن) : مبدل حرارتي كه در آن انتقال حرارت از بخار به شربت صورت گرفته وباعث افزايش دماي شربت مي شود.
آب كندانس : آب حاصل از تقطير بخار در مبدلهاي حرارتي.
تفاله تر (تفاله آب دار) : تفاله اي كه از ديفوزيون خارج مي گردد.
تفاله دو نم : تفاله اي كه در دستگاه پرس تفاله آب آن گرفته شده باشد.
دانلود فهرست
فهرست.docx (اندازه: 19.94 KB / تعداد دفعات دریافت: 6)
دانلود کامل