امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
یو پی اس تجهیزات پزشکی
#1
امروزه تکنولوژی بخش اصلی و مهمی را در بخش درمان تشکیل میدهد از این جمله به انواع دستگاه های سونوگرافی، تجهیزات موجود در اتاقهای احیای آی سی یو و سی سی یو و تجهیزات آزمایشگاهی بسیار پیشرفته، دستگاه های ام آر آی، سی تی اسکن و تصویر برداری اشعه ایکس اشاره میکنیم که تنها بخشی از لوازم پزشکی و آزمایشگاهی پیشرفته (یو پی اس تجهیزات پزشکی) است که در همه درمانگاه ها و بیمارستانها وجود دارد و خدمت رسانی بخش درمان امروزه بدون آنها غیر ممکن است. البته همه این تجهیزات دارای تلکنولوژی برقی بسیار بالایی اند و غالبا از قطعات و تراشه های با حسایت فوق الهاده بهره گیری میکنند که نیازمند برق متناوب با کیفیت جریان و ولتاژ بالا و حداقل نوسان شبه سینوسی و یا پله ای هستند. ورودی برق بی کیفیت وحتی با کیفیت معمولی به دستگاه صدمه جدی میزند و از دقت آن بسیار میکاهد.
فروش یو پی اس تجهیزات پزشکی
اگر چه بدلیل پیشرفتهای تکنولوژیک برق مصرفی این دستگاه ها امروزه بسیار کاهش یافته است و اغلب آنها با توان زیر ۱۰۰۰۰ ولت آمپر بکار می افتند ولی با این وجود برق مصرفی واحد آزمایشگاه یا عکس برداری ممکن است برق صنعتی و سه فاز باشد که اغلب نیز چنین است. برخی دستگاه های ام آر آی و یا سیتی اسکن و دستگاه های اتاق عمل نیازمند برق با کیفیت بالا و توان بالا هستند.
از سوی دیگر این دستگاه ها بسیار گران می باشند و کوچکترین آسیب به آن مستلزم تعمیرات گران قیمت است. بعلاوه بروز خطا در عملکرد این دستگاه ها موجب به خطر افتادن جان بیماران تحت درمان و آزمایش می شود.
بنابراین برق ورودی به این وسایل باید دارای بالاترین کیفیت باشد. تغییران فرکانس برق باید کمتر از ۰٫۵ درصد باشد و افت ولتاژ در حین کار دستگاه باید ناچیز و کمتر از ۳ درصد باشد.
نقل قول: بهترین و شاید تنها روش مناسب برای تامین این نیازها استفاده از یو پی اس است.
یو پی اس های لاین اینتراکتیو با توان ۱۰۰۰۰ ولت آمپر و یا بیشتر در صورت لزوم ، برای تجهیزات بیمارستانی بسیار مناسب هستند.
هدف از استفاده از یو پی اس برای تجهیزات بیمارستانی شامل، تامین برق اضطراری، نویز گیری و حذف نوسانات برق، بالابردن کیفیت برق متناوب، تامین برق در شرایط پیک مصرف و جلوگیری به اضافه بار جریان به سیم کشی است.
توان مورد نیاز یو پی اس تجهیزات پزشکی و بیمارستانی:
آزمایشگاه های کوچک تا بزرگ نیازمند بین ۱۰ تا ۲۵ کیلووات انرژی برق برای راه اندازی می باشند.بسته به میزان دسترسی به برق مداوم شهری و درجه اطمینان و ریسک قطع برق، از باتری های با قابلیت ذخیره ۳ تا ۸ ساعت استفاده میشود که در مورد یو پی اس های توان بالا، افزایش توان ذخیره تاثیر بیشتری روی افزایش قیمت یو پی اس دارد.
امروزه در بسیاری از بیمارستانها هم برق تک فاز و هم سه فاز وجود دارد. در عصر کنونی از هر مرکز درمانی و آزمایشگاه تشخیص پزشکی تا موسسه های بزرگتری همچون مراکز تصویر برداری پزشکی و بیمارستانها و مراکز تحقیقاتی ، بدون وجود ادوات حساس، گران و عمدتاً با فناوری بسیار بالای مورد نیازشان ، توانایی ارائه خدمات به بیماران نخواهند بود.
محصولات شرکت های معتبر صنعت با خصوصیات مهندسی مخصوص به خود توانایی جوابگو بودن به بسیاری از نیازهای اینچنینی در حوزه تجهیزات و اداوات پزشکی را دارد.


منبع:http://fiammco.ir/ups



پاسخ




پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

فیلم های آموزشی مهندسی مکانیک - به زبان فارسی

بر روی موضوع مورد نظر خود کلیک کنید

آموزش پنیوماتیک آموزش نرم افزار Fluidsim آموزش ریخته گری با ProCast
آموزش کنترل صنعتی آموزش نرم افزار PDMS آموزش نرم افزار کامسول Comsol
آموزش شکل دادن فلزات آموزش نرم افزار Moldflow آموزش ماشین کاری با EdgeCAM
آموزش طراحی کنترل مقاوم آموزش Working Model آموزش پدیده انتقال در کامسول
آموزش حل معادلات دینامیکی آموزش نرم افزار LogoPress آموزش کنترل فعال با رویکرد فازی
آموزش تحلیل المان محدود آموزش‌های رایگان آموزش ریخته گری با ProCast