10-04-2019، 09:04 PM
آشپزخانه صنعتی محلی برای تهیه و طبخ غذا میباشد که تعدادی از آشپزان در آن محیط مشغول به فعالیت هستند و باید برای این افراد تمهیداتی فراهم شود تا بتوانند با فکری آسوده و تجهیزاتی به روز غذایی با کیفیت را تهیه
کنند.
در زمان طراحی تجهیزات آشپزخانه صنعتی داشتن اطلاعات کافی برای بهینه کردن فضا چه از لحاظ خرید این تجهیزات و چه از نظر جانمایی در محیط بسیار مهم می باشد. در ابتدای طراحی یک آشپزخانه صنعتی باید برای تجهیز ادوات طبخ غذا از ابتدا شروع کرد.
تجهیزات آماده سازی ، تجهیزات پخت ، سیستم های برودتی ، ماشین آلات پخت و دستگاه های جانبی که تمامی این ماشین آلات برای شروع یک سیتم یکپارچه که منجر به ارتقا کیفیت شود الزامی می باشد و با در نظر گرفتن معیار های انتخاب درست تجهیزات میتواند این کیفیت را روز به روز ارتقا بخشید
مشخصات ماشین ظرفشویی صنعتی
پمپهای مجزا ماشین ظرفشویی صنعتی جهت شستشو در دو قسمت بالا و پایین به جهت كارايي بالاتر شستشو
دارای کپسول تصفیه آب جهت از بین بردن املاح و رسوبات در این ماشین ظرفشویی صنعتی منحصر به فرد است.
این ماشین ظرفشویی دارای فیلتر مخصوص در داخل تانک شستشو، بازگرداندن بخار و گرمای ایجاد شده به چرخه شستشو جهت بهینه سازی مصرف و ذخیره انرژی در این ماشین ظرفشویی
صرفه جویی در مصرف آب و سوخت و هزینه نیروی کار در ماشین ظرفشویی صنعتی
کاربری آسان ماشین ظرفشویی صنعتی جهت تعمیرات و تمیز کردن کليه قسمت هاي ماشین
سیستم شستشو و آبکشی ماشین ظرفشویی به صورت چرخشی از بالا و پایین ماشین
مزیت های ماشین ظرفشویی صنعتی نسبت به روش دستی
تعداد استفاده نیروی کمتر برای شست ظروف،
بدنه استنلس استیل ،
سیستم شیر شستشو آبکشی باعث شستشوی آسان و بهتر شدن دستگاه،
سیستم جوشکاری خاص تانک،
دستگاه تمام اتوماتیک و فیلتر دوبل استنلس استیل،
سیستم شیر شستشو آبکشی باعث شستشوی آسان و بهتر شدن دستگاه،
صرفه جویی در زمان شست و شو ،
صرفه جویی در مصرف آب،
تمیز کردن بسیار آسان،
دارای سیستم شستشو ترموستاتیک،
سیستمی کاملا بهداشتی،
سیستم جوشکاری خاص تانک،
دستگاه تمام اتوماتیک و فیلتر دوبل استنلس استیل،
صرفه جویی در زمان شست و شو ،
صرفه جویی در مصرف آب،
بهره وری بالا و تخلیه خودکار پمپ شستشو،
انواع و اقسام ماشین ظرفشویی صنعتی
ماشین ظرفشویی ایستاده
ماشین ظرفشویی خشک کن دار
ماشین ظرفشویی زیر کانتری
ماشین ظرفشویی نیمه اتوماتیک
ماشین ظرفشویی تمام اتوماتیک
کنند.
در زمان طراحی تجهیزات آشپزخانه صنعتی داشتن اطلاعات کافی برای بهینه کردن فضا چه از لحاظ خرید این تجهیزات و چه از نظر جانمایی در محیط بسیار مهم می باشد. در ابتدای طراحی یک آشپزخانه صنعتی باید برای تجهیز ادوات طبخ غذا از ابتدا شروع کرد.
تجهیزات آماده سازی ، تجهیزات پخت ، سیستم های برودتی ، ماشین آلات پخت و دستگاه های جانبی که تمامی این ماشین آلات برای شروع یک سیتم یکپارچه که منجر به ارتقا کیفیت شود الزامی می باشد و با در نظر گرفتن معیار های انتخاب درست تجهیزات میتواند این کیفیت را روز به روز ارتقا بخشید
مشخصات ماشین ظرفشویی صنعتی
پمپهای مجزا ماشین ظرفشویی صنعتی جهت شستشو در دو قسمت بالا و پایین به جهت كارايي بالاتر شستشو
دارای کپسول تصفیه آب جهت از بین بردن املاح و رسوبات در این ماشین ظرفشویی صنعتی منحصر به فرد است.
این ماشین ظرفشویی دارای فیلتر مخصوص در داخل تانک شستشو، بازگرداندن بخار و گرمای ایجاد شده به چرخه شستشو جهت بهینه سازی مصرف و ذخیره انرژی در این ماشین ظرفشویی
صرفه جویی در مصرف آب و سوخت و هزینه نیروی کار در ماشین ظرفشویی صنعتی
کاربری آسان ماشین ظرفشویی صنعتی جهت تعمیرات و تمیز کردن کليه قسمت هاي ماشین
سیستم شستشو و آبکشی ماشین ظرفشویی به صورت چرخشی از بالا و پایین ماشین
مزیت های ماشین ظرفشویی صنعتی نسبت به روش دستی
تعداد استفاده نیروی کمتر برای شست ظروف،
بدنه استنلس استیل ،
سیستم شیر شستشو آبکشی باعث شستشوی آسان و بهتر شدن دستگاه،
سیستم جوشکاری خاص تانک،
دستگاه تمام اتوماتیک و فیلتر دوبل استنلس استیل،
سیستم شیر شستشو آبکشی باعث شستشوی آسان و بهتر شدن دستگاه،
صرفه جویی در زمان شست و شو ،
صرفه جویی در مصرف آب،
تمیز کردن بسیار آسان،
دارای سیستم شستشو ترموستاتیک،
سیستمی کاملا بهداشتی،
سیستم جوشکاری خاص تانک،
دستگاه تمام اتوماتیک و فیلتر دوبل استنلس استیل،
صرفه جویی در زمان شست و شو ،
صرفه جویی در مصرف آب،
بهره وری بالا و تخلیه خودکار پمپ شستشو،
انواع و اقسام ماشین ظرفشویی صنعتی
ماشین ظرفشویی ایستاده
ماشین ظرفشویی خشک کن دار
ماشین ظرفشویی زیر کانتری
ماشین ظرفشویی نیمه اتوماتیک
ماشین ظرفشویی تمام اتوماتیک