امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کیپدهای پارادوکس
#1
مشخصات و ویژگی های این سری به صورتی است که حفاظت را برای منزل دو برابر می کند زیرا کنترل پنل ها و کنسول های بی سیم، 32 زون می باشند. سیستم های اعلام سرقت منزل این مدل به گونه ای است که از نظر نرم افزاری قابل ارتقاء می باشد. از این جهت بروز رسانی دستگاه بدون عوض کردن و ایجاد تغییرات در برد مرکزی، انجام می شود.دزدگیر سری دیجیپلکس :به دلیل تکنولوژی ساخت، این نوع بیشتر برای استفاده در جاهایی که نیاز به امنیت بالایی دارند و حفاظت موضوع مهمی در این مراکز می باشد، کاربرد دارد. برای نمونه در بانک ها، مراکز نظامی و ارگان های دولتی قابل استفاده می باشد.دزدگیر سری اسپکترا :این سری یک سیستم اعلام سرقت منزل بسیار مطمئن از نظر تکنولوژی ارتباطی می باشد. به راحتی قابل توسعه است و دارای صفحه کلید مدرن و زیبا می باشد. برای استفاده و به کارگیری در منزل و اماکن تجاری قابل استفاده است و از لحاظ تکنولوژی ساخت 32 زون دارد.برای نصب کامل دزدگیر پارادوکس در ساختمان سیستم کنترل تردد -سنسور چشمی پارادوکس -ریموت کنترل پارادوکس-کیپد دزدگیرماژول دزدگیر-آژیر فلاشر -تجهیزات جانبی پارادوکس-کی پد پارادوکس لیست قیمت دزدگیر پارادوکس

کنترل پنل هاي دزدگير سري اسپکترا SP شرکت پارادوکس کانادا PARADOXکنترل پنل هاي دزدگيراسپکترا SP شرکت پارادوکس کانادا PARADOX بسته به نياز مشتريان و کاربران در 5 مدل مختلف توليد مي شود .کنترل پنل هاي دزدگير پارادوکس SP4000 SP5500 کنترل پنل دزدگير پارادوکس , SP6000 کنترل پنل دزدگير پارادوکس, SP7000 کنترل پنل دزد گير پارادوکس , کنترل پنل دزدگير پارادوکس sp5000 SP65 که اين تنوع باعث مي شود تا ما بتوانيم بهترين کنترل پنل دزدگير براي مکان خود را با بهترين قيمت انتخاب کنيم . کنترل پنل هاي دزدگير سري اسپکترا ( SP ) شرکت پارادوکس کانادا PARADOX داراي امکاناتي مانند : 32 ورودي زون ، 32 کد کاربر ، 2 پارتيشن ،قابليت اتصال تا 16 خروجي قابل برنامه ريزي ، قابليت اتصال به انواع ماژول هاي ارتباطي ( شبکه ، SMS ، تلفن کننده ) ، امکان برنامه ريزي از طريق کامپيوتر و کيپد ، قابليت فعال و غير فعال کردن از طريق SMS ، خط تلفن ، اپليکيشن موبايل ، کيپد ، ريموت کنترل ، نرم افزار ) مي باشد .


تمامی کنترل پنل های پارادوکس از تکنولوژی ارتباطات روز دنیا مانند GSM,GPRS,صوت و IP برای ارسال اطلاعات به مراکز مانیتورینگ بهره می گیرند.
همچنین از طریق این پروتکل های ارتباطی، قابلیت کنترل از راه دور، برنامه ریزی و اطلاع از وضعیت سیستم را دارا می باشند.
تمامی پروتکل های ارتباطی استفاده شده در سیستم های پارادوکس با رمزگذاری و ایجاد بستری امن، ارتباط قابل اطمینانی را برای کاربران به همراه دارند.
انواع ماژول های ارتباطیماژول اتصال اینترنتی IP150 دزدگیر پارادوکس کاناداماژول اتصال دستگاه به اینترنتماژول شبکه IP150 ماژولی است که کاربر را قادر می سازد تا با استفاده از انواع مرورگر ها بر سیستم های امنیتی خود کنترل داشته باشد. IP150 یک ماژول اتصال دستگاه به اینترنت ، دارای گیره مخصوص نصب آسان در جعبه فلزی دزدگیر اماکن پارادوکس می باشد.ماژول ارتباطی PCS250 دزدگیر پارادوکس کاناداماژول ارتباطی از طریق SMS/GSM/GPRS با قابلیت نصب 2 سیم کارتماژول ارتباطی PCS250 پارادوکس با طراحی ظریف و با قابلیت پشتیبانی از دو سیم کارت GSM ، اطلاع رسانی فوری به هنگام از بین رفتن نظارت پنل به عهده دارد.

این کیپدهای پارادوکس با قابلیت نصب 4 رشته سیم به کنترل پنل خود راه اندازی می شود.کلیه کیپدها قابلیت نصب یک عدد زون بر روی خود را دارا می باشد.تمامی کیپدهای اعلام سرقت پارادوکس ساخت و تولید کشور کانادا می باشد.
در دزدگیر سری اسپکترا (spectra) و ماژلان ( magellan) کی پدهای زیر قابلیت راه اندازی را دارد.انواع کی پد های پارادوکسکیپد K641 :کیپد K641 دزدگیر پارادوکس با صفحه نمایش LCD با قابلیت پشتیبانی‌ از حالت StayD و صفحه نمایش آبی رنگ 32 کاراکتری با امکان لیبل گذاری نام زون ها را به همراه دارد.کیپد K32LCD :کیپد K32LCD پارادوکس با قابلیت پشتیبانی از حالت StayD و دارای صفحه نمایش آبی رنگ 32 کاراکتری امکان لیبل گذاری نام زون ها را به همراه دارد.کیپد K32LED :کیپد K32LED دزدگیر پارادوکس از سری کیپدهای(Keypad) سازگار با کنترل پنل های سری ماژلان مدل MG5000، MG5050 و سری اسپکترا Spectra SP پارادوکس می باشد.کیپد TM70:کیپد TM70 دزدگیر پارادوکس با صفحه نمایش 7 اینچی به صورت کاملاً لمسی و سازگار با کنترل پنل های سری Swan، EVO، SP و MG می باشد.



پاسخ


#2
یک سیستم اعلام حریق مجموعه ای از تجهیزات اعلام حریق نظیر دتکتور دود، حرارت، شعله و گاز است که برای تشخیص علائم حریق و هشدار دادن از طریق آژیرها و فلاشرها استفاده می شود. طراحی، اجرا و استفاده درست از این دستگاه اعلام حریق، میتواند جلوی بسیاری از خطرات جانی و مالی را بگیرد. اما شاید برای شما جالب باشد دانستن این مطلب که با توجه به اهمیت بالای سیستم های اعلان حریق در پروژه های صنعتی و ساختمانی، اما متاسفانه بیش از 90درصد پروژه های سیستم های اعلام حریقی که در کشور کار می شوند، نهایت پس از چند ماه خاموش و بلا استفاده می شوند.

همچنین امروزه از سیستم های اعلام حریق به طور گسترده در ساختمان ها و اماکن مسکونی و صنعتی استفاده می شود تا خسارت های ناشی از حریق را به حداقل برسانند و همچنین برای اطلاع دادن به ساکنین ساختمان در مواقع بروز حریق از این دستگاه های اعلام حریق استفاده می شود تا حدالامکان از تلفات جانی جلوگیری شود


سیستم اعلام حریق متعارف

سیستم های اعلام حریق سال ها ست که در دنیا وجود دارند و از نظر کارایی و تکنولوژی خود را اثبات کرده اند. سیستم اعلام حریق متعارف به دلیل نوع ساختار و سیم کشی که دارد بیشتر در محیط های کوچک و کم رفت و آمد و با جمعیت پایین و یا در محیط هایی با کاربری غیر از بیمارستان ها، فروشگاه های زنجیره ای بزرگ و هتل های بزرگ استفاده می شود. به طور کلی می توان سیستم اعلام حریق متعارف را مناسب با سیستم ایمنی فشار ضعیف دانست. همچنین اگر بودجه اختصاص یافته جهت تهیه سیستم اعلام حریق محدود باشد از این سیستم استفاده می شود.


سیستم اعلام حریق آدرس پذیر

سیستم اعلام حریق آدرس پذیر همانند سیستم متعارف از پرکاربردترین سیستمهای اعلام حریق می باشد که هر یک از تجهیزات درون لوپ آدرس پذیر دارای یک آدرس منحصر به فرد بوده و وضعیت تجهیزات از روی کنترل پنل مرکزی قابل روئیت می باشد.

نوع آدرس دهی تجهیزات اعلام حریق در برندهای مختلف متفاوت است و هر برند روش خاصی خود را دارد. برخی از آنها به صورت دستی آدرس دهی می شوند؛ برخی از طریق دستگاه پروگرامر و برخی دیگر نیز از طریق کنترل پنل مرکزی آدرس دهی می شوند.

سیستم‌های اعلام حریق صنعتی و سیستم اعلام حریق کارخانه از جهت دقت و سرعت تشخیص حریق یا نشانه‌های آن بسیار دقیق‌تر هستند. این موضوع به علت شرایط سخت و پیچیده‌ی محیط‌های صنعتی است. وجود گرد و غبار و ذرات معلق، خطر انفجار و نیاز به درجه حفاظت بالا، استفاده از سیستم‌های آدرس‌پذیر و هوشمند را برای این کاربری مناسب می‌ساز

سایر مقالات
بیم دتکتور مانتورینگ اعلام حریق




پاسخ




پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

فیلم های آموزشی مهندسی مکانیک - به زبان فارسی

بر روی موضوع مورد نظر خود کلیک کنید

آموزش پنیوماتیک آموزش نرم افزار Fluidsim آموزش ریخته گری با ProCast
آموزش کنترل صنعتی آموزش نرم افزار PDMS آموزش نرم افزار کامسول Comsol
آموزش شکل دادن فلزات آموزش نرم افزار Moldflow آموزش ماشین کاری با EdgeCAM
آموزش طراحی کنترل مقاوم آموزش Working Model آموزش پدیده انتقال در کامسول
آموزش حل معادلات دینامیکی آموزش نرم افزار LogoPress آموزش کنترل فعال با رویکرد فازی
آموزش تحلیل المان محدود آموزش‌های رایگان آموزش ریخته گری با ProCast