امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کامپوزیت دندانپزشکی
#1
کامپوزیت دندانپزشکی چیست؟
کامپوزیت‌های دندانپزشکی یا کامپوزیت‌های ترمیمی دندانی، موادی هستند که برای ترمیمات و تعمیرات دندانی استفاده می‌شوند. این مواد از ترکیبات مختلفی از جمله رزین‌های پلیمری و پرکننده‌های معدنی یا آلی تشکیل شده‌اند. کامپوزیت‌های دندانپزشکی به عنوان جایگزینی برای جایگاه‌هایی که از دندان طبیعی از بین رفته‌اند یا آسیب دیده‌اند، مورد استفاده قرار می‌گیرند. این مواد به دلیل ویژگی‌هایی مانند زیبایی، مقاومت، پولیش بالا و تطابق با رنگ دندان‌ها، برای تعمیرات ترمیمی دندانی مناسب می‌باشند.
در روش کامپوزیت در واقع دندانپزشک یک دندان جدید از متریال خام برای شما می‌سازد. به این خاطر دقت، مهارت و ظرافت کار دندانپزشک تاثیر بسیار زیادی در نتیجه نهایی کار دارد، پس باید در انتخاب دندانپزشک برای انجام کامپوزیت دقت زیادی داشته باشید. در دکترتو می‌توانید با بهترین متخصصین دندانپزشک‌ آشنا شوید، به‌صورت تلفنی یا آنلاین با آنها مشورت کنید، نظرات مردم در مورد روش درمان و نتیجه کار را بخوانید، و بعد از تصمیم‌گیری برای دریافت نوبت ویزیت حضوری اقدام کنید.
کامپوزیت‌های دندانپزشکی می‌توانند به صورت مستقیم در دهان بیمار قرار گیرند و یا به صورت مونولیتیک (برای ترمیمات مستقیم) و یا به صورت فیلینگهای ترمیمی (برای ترمیمات غیرمستقیم) استفاده شوند. این مواد به دلیل قابلیت پرکنندگی، پولیش بالا، ماندگاری و استحکام، انتخاب اولیه بسیاری از دندانپزشکان برای تعمیرات ترمیمی دندانی می‌باشند.
کاربردهای کامپوزیت دندان
اصلی‌ترین کاربرد کامپوزیت ترمیم دندان است. حفره‌های دندانی یکی از مشکلات بسیار رایج در دندان‌ها است. آنها حفره‌های کوچکی هستند که در اثر پوسیدگی دندان به دلایل مختلف روی سطوح دندانی ایجادشده و ظاهر دندان‌ها را زشت و نامرتب می‌کند. این پوسیدگی‌های دندانی به دنبال تولید اسید توسط پلاک‌ها و باکتری‌های دهان ایجاد می‌شوند و مینای دندان را فرسایش می‌دهد. یکی از کاربردهای کامپوزیت دندان، برای پرکردن همین حفره‌های دندانی است. مواد کامپوزیتی به‌راحتی می‌توانند وارد این حفره‌ها شوند و آنها را به‌خوبی پر کنند.
دیگر کاربرد کامپوزیت به‌منظور زیبایی لبخند و بهبود ظاهر دندان‌ها است. کامپوزیت زیبایی دندان‌ها را به ارمغان می‌آورد. برای ترمیم دندان‌های شکسته یا دندان‌هایی که عاج آنها دچار سایش‌شده‌است، از کامپوزیت‌ها استفاده می‌شود. علاوه بر این به‌منظور ترمیم دندان‌های شکسته، دندان‌های فاصله‌دار و دندان‌های نامرتب هم کامپوزیت‌ها کاربرد دارند.
کامپوزیت دندانپزشکی انعطاف‌پذیری بالایی دارند که به آنها اجازه می‌دهد تا با حرکات دندان‌ها هماهنگ شوند و احتمال شکستن یا جدا شدن از دندان‌ها را کاهش دهند.
کامپوزیت دندان‌شکسته یا کامپوزیت دندان فاصله‌دار تنها برای اهداف زیبایی ظاهری نیست. این تکنیک جزئی از روش‌های درمانی است و از آنها برای درمان دندان‌درد و رفع مشکلات دهان و فک هم استفاده می‌شود. کاربرد مهم دیگر کامپوزیت حفظ دوام و سلامت دندان‌ها است تا مانع پوسیدگی‌های احتمالی بعدی شود.
دیگر کاربرد ترمیمی تکنیک کامپوزیت، کامپوزیت دندان کج و سایر بدشکلی‌های دندان است. به‌این‌ترتیب دندان‌ها صاف و یکدست‌تر خواهند شد. در بعضی از افراد دندان قروچه باعث شکستگی دندان می شود.
برای کسب اطلاعات بیشتر و یا اطلاع از قیمت و خرید کامپوزیت دندانپزشکی می توانید روی لینک زیر کلیک کنید:

https://avadental.ir/product-category/%d...composite/



پاسخ




پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

فیلم های آموزشی مهندسی مکانیک - به زبان فارسی

بر روی موضوع مورد نظر خود کلیک کنید

آموزش پنیوماتیک آموزش نرم افزار Fluidsim آموزش ریخته گری با ProCast
آموزش کنترل صنعتی آموزش نرم افزار PDMS آموزش نرم افزار کامسول Comsol
آموزش شکل دادن فلزات آموزش نرم افزار Moldflow آموزش ماشین کاری با EdgeCAM
آموزش طراحی کنترل مقاوم آموزش Working Model آموزش پدیده انتقال در کامسول
آموزش حل معادلات دینامیکی آموزش نرم افزار LogoPress آموزش کنترل فعال با رویکرد فازی
آموزش تحلیل المان محدود آموزش‌های رایگان آموزش ریخته گری با ProCast