امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بحث علمی نمای کرتین وال، لاکچری ترین سازه نما از رنگ آنادایز تا پودری
#1
نمای ساختمان یکی از مواردی است که موجب زیباتر شدن آن می شود. نمای چشم نواز ساختمان ذهن بیننده را در خصوص طراحی داخلی ساختمان کنجکاو می کند. در واقع نمای ساختمان اولین سرنخ را در ارتباط با فضای داخل ساختمان به بیننده می رساند. استفاده از زاویه های تند و تیز، ریتم های افقی و عمودی و مصالح مختلف در طراحی نمای ساختمان کاربرد دارد. یکی از جذاب ترین نماهای قابل استفاده برای ساختمان های مختلف نمای کرتین وال می باشد. کرتین وال یا دیوار پرده ای، نمایی نوین و مدرن است که امروزه طرفداران زیادی پیدا کرده است. نمای کرتین وال به دلیل این که از مصالح مخصوص ساخته می شود هماهنگ کردن آنها نیاز به تخصص دارد. به همین دلیل برای اجرای کرتین وال لازم است از نصاب ماهر و متخصص کرتین وال کمک گرفت.
 
نمای ساختمان
کرتین وال چیست؟
نمای کرتین وال یک نمای مدرن و جدید است که برای ساختمان های مختلف اعم از اداری، تجاری، آموزشی و غیره کاربرد دارد. این نما را با نام دیوار شیشه ای یا کرتن وال نیز می شناسند. مهمترین و بزرگترین خصوصیت این نما این است که دارای ساختاری خود ایستا است. با این وجود وزن شیشه ها، لامل ها و شاسی کشی ها به طور کامل از وزن ساختمان جدا است. بنابراین یکی از مزیت های این نما، جدا بودن وزن آن از وزن کلی ساختمان است. بر این اساس در صورت وزش باد و وقوع طوفان تمام فشار وارده از سوی آن ها متوجه نمای ساختمان و سازه کرتین وال خواهد شد؛ و هیچ فشار مضاعفی بر بدنه اصلی ساختمان وارد نخواهد شد.
کرتین وال به عنوان نمای شیشه ای مهم در صنعت ساختمان قابلیت ان را دارد که از براق ترین رنگ امیزی های مخصوص آلومینیوم بر روی آن استفاده گردد. این رنگ های انادایز چنان جلوه ای به پروفیل های آلومینیومی نگه دارنده یا همان لامل ها می دهند که ارزش افزوده بسیار بالایی برای ساختمان به ارمغان می اورد.
چرا نمای کرتین وال را انتخاب کنیم؟
همانطور که میدانید نمای کرتین وال، یک نمای مدرن، سبک و ساده است. استفاده از سازه کرتین وال زیبایی منحصر به فردی به ساختمان شما می بخشد. به خاطر داشته باشید نمای ساختمان به شما این امکان را می دهد که بر طراحی ساختمان و کیفیت آن تاکید بیشتری داشته باشید. علاوه بر آن چه ذکر کردیم نمای ساختمان در پایداری سازه نیز نقش مهمی دارد. نمای کرتین وال به واسطه نوع اجرا و نصب آن وزن اضافه ای روی بدنه اصلی ساختمان محسوب نمی شود. بنابراین وزن قطعات آلومینیومی و شیشه ها به صورت جداگانه روی پوسته نما اضافه خواهد شد. از طرفی وجود شیشه ها موجب روشن و نورگیر شدن فضای داخلی ساختمان خواهند شد. در نهایت عدم استفاده از وسایل روشنایی را در ساعات حضور آفتاب مشاهده خواهید کرد. نکته دیگری که شاید جذاب باشد این است که استفاده از نمای کرتین وال امکان پرورش گیاهان آپارتمانی را در اختیار ساکنین قرار می دهد.
نمای کرتین وال و تفاوت آن با سایر نماهای ساختمان
همانطور که در بالا نیز بیان کردیم اجرای نمای کرتین وال و نصب آن نیازمند حضور یک متخصص است. لازم به ذکر است که اجرای کرتین وال نیازمند یک سری محاسبات مخصوص است که متخصصین امر می توانند آنها را انجام دهند. اولین و بزرگترین تفاوت این نما با سایر نماهای ساختمان در این است که ارتباط آن تنها از طریق کمربندهایی با ساختمان برقرار است. در واقع وزن کلی آلومینیوم ها و شیشه های نصب شده نمای کرتین وال روی زمین خواهد بود. طراحی و ساختار این نما به گونه ای است که به عنوان عایق صدا، حرارت و رطوبت عمل می کند. بنابراین با نصب این نما شما به صورت غیر مستقیم به کاهش مصرف انرژی در ساختمان کمک شایانی کرده اید. بنابراین باید بگوییم اگر قصد دارید یک نمای مدرن، ساده، شیک و شفاف برای ساختمان خود انتخاب کنید، حتما نمای کرتین وال را انتخاب کرده و از مزایای آن بهره مند شوید.
دیوار شیشه ای
مزایای استفاده از کرتین وال به عنوان نمای ساختمان
نمای کرتین وال یک نمای مدرن و نوین است که مزیت های فراوانی دارد. ما در ادامه برخی از مهم ترین مزیت های این نما را به اختصار نام می بریم.
-        مقرون به صرفه است
-        قیمت نهایی آن در مقایسه با سایر نماهای ساختمان با توجه به کیفیتی که دارند بسیار کمتر است.
-        سرعت بالا در اجرا
-        مدرن، زیبا و سبک
-        عایق دما، صدا و رطوبت
-        مقاومت در برابر باد ( در صورتی که به درستی و توسط متخصص نصب شود.)
-        مقاومت در برابر زلزله ( به دلیل این که ساختاری مجزا دارد و به بدنه اصلی ساختمان متصل نیست.)
-        ممانعت از ایجاد بار اضافه برای ساختمان


منبع : نمای آراد



پاسخ




پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

فیلم های آموزشی مهندسی مکانیک - به زبان فارسی

بر روی موضوع مورد نظر خود کلیک کنید

آموزش پنیوماتیک آموزش نرم افزار Fluidsim آموزش ریخته گری با ProCast
آموزش کنترل صنعتی آموزش نرم افزار PDMS آموزش نرم افزار کامسول Comsol
آموزش شکل دادن فلزات آموزش نرم افزار Moldflow آموزش ماشین کاری با EdgeCAM
آموزش طراحی کنترل مقاوم آموزش Working Model آموزش پدیده انتقال در کامسول
آموزش حل معادلات دینامیکی آموزش نرم افزار LogoPress آموزش کنترل فعال با رویکرد فازی
آموزش تحلیل المان محدود آموزش‌های رایگان آموزش ریخته گری با ProCast