امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد
#1
نقل قول:
[تصویر:  industrial-kitchen.png]


همانگونهکه میگوییم آشپزخانه معلوم است که به فضایی که در آن پخت و پزانجام می شود اشاره دارد، منظور مکانی که غذای مورد احتیاج در آن مکان درست می شود. ولیکن آیا آشپزخانه های رستوران ها یا کافه ها مشابه با آشپزخانه های خانه ها است؟ آیا می شود با ابزارات و وسایل موجود در آشپزخانه ی منازل آشپزخانه صنعتی رستوران ها را راه اندازی کرد ؟


جواب به این سوال بدون مکث منفی می باشد، چون که شرایط و استانداردهایی برای تجهیزات صنعتی آشپزخانه وجود دارد که الزاما بایستی به آن پرداخته شود تا به کمک آن بتوان غذای مورد نیاز رستوران یا بخش غذایی مربوط به مکانی را تهیه نمود .

شرایط یک آشپزخانه صنعتی استاندارد به این صورت است :



1-فضای مناسب :
یعنی وسیع بودن بیش از اندازه محیط آشپزخانه نیست بلکه آملده سازی محیطی استاندارد و طبق قوانین است که تجهیزات صنعتی آشپزخانه و وسایل مورد نیاز همگی به شکل مطلوب آملده شوند که محیطی مناسب برای تحرک و فعالیت سرآشپز وکارکنان آشپزخانه فراهم شود.

2-نورمناسب :
نور پردازی امری مهم در آشپزخانه ها است و بایستی فضای آنجا روشن بوده باشد تا موجب تحرک و سرحالی و انرژی برای کارکنان شود و پرسنل احساس بی انرژی ای و خستگی و دلزدگی نکنند.
3-تجهیزات صنعتی آشپزخانه استاندارد واستیل :

تجهیزات صنعتی آشپزخانه بایستی بر طبق لیست غذای پخت و گنجایش رستوران باشد و اینکه از استیل مرغوب باشد که تمیز کردن آن راحت تر باشد ساخت و تامین شوند .



4-سرآشپز حرفه ای :
سرآشپز نقش مهمی دارد باید بداند چگونه و کجا باید از تجهیزات صنعتی آشپزخانه به درستی استفاده کند.

5-مواد غذایی با کیفیت:
به کار گیری از مرغوب ترین ماده های غذایی و تهیه ی هر روز آن به منظور صرفه جویی از دو ریخته شدن ماده های غذایی الزاما پیشنهاد میشود.



6-ماشین آلات استاندارد ومناسب :
در این باره با مشورت با یک مشاور خوب از یک کمیسیون آماده سازی رستوران قابلیت این را دارید که ماشین آلات استاندارد و مطلوب ایرانی یا خارجی مورد نیازخود را انتخاب و تهیه نمایید.


7-تیم حرفه ای وآموزش دیده :
پرسنل و کارکنان به منظور پخت و پز و چگونگی کاربرد تجهیزات صنعتی آشپزخانه و ابزار آلات الزاما بایستی آموخته های ضروری را برای کم کردن مشکلات و خطرات و مانع شدن از خرابی و آسیب دیدگی دستگاه ها و…به خوبی یاد گرفته باشند. علاوه بر آن مرغوبیت غذای رستوان وابسته به بکارگیری تجهیزات بدست پرسنل آموزش دیده و خبره است .




8-مدیر یا مالک با انگیزه :
هرآشپزخانه صنعتی پویا بدون تردید شامل مدیرعاملی با انگیزه و ذوق و شوق و خلاق وعلاقه مند به ترقی و گسترش است، به این صورت به متن های مربوط به رمز موفقیت رستوران های موفق و مشهورو بکارگیری نقش خلاقیت در شروع کار رستوران مراجعه نمایید.
9-نظافت مستمر ومرتب آشپزخانه :
حفظ نظافت ورعایت قوانین اداره بهداشت به طور کامل به منظور یک آشپزخانه صنعتی لازم است، برای این منظور در مقاله مزایای حفظ بهداشت در رشد رستوران مراجعه نمایید.



10-رعایت استانداردهای اورگونومی و بهره وری انرژی :
لازم است به گونه ای که پرسنل به منظور انجام کارهای مربوط به خود اقدامات کمتری را انجام دهند و همه ی وظایف خود را بدون هیچ تحرک سختی مثل خم شدن برای برداشتن چیزی، دست دراز کردن به قفسه های بالا، برگشتن به پشت سر و راه رفتن طولانی انجام دهند.
این متن به شکل کوتاهی اشاره ای به موقعیت آشپزخانه صنعتی نمودیم ، اگر تصمیم به شروع کار رستوران دارید و قصد تهیه تجهیزات صنعتی آشپزخانه دارید می توانید با مشاوران تهران تجهیز مشورت کنید.منبع:تجهیزات صنعتی آشپزخانه



پاسخ


 سپاس شده توسط monaa11 ، farimaaa ، panizan ، nushin6


موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  روغن صنعتی چه تفاوتی با روغن ماشین دارد homeappliance1 0 929 05-25-2021، 12:32 PM
آخرین ارسال: homeappliance1
  بهترین شوینده ماشین ظرفشویی صنعتی melinaar 1 757 06-25-2019، 12:41 PM
آخرین ارسال: mahsa73
  تعمیر ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس melinaar 0 408 06-24-2019، 04:50 PM
آخرین ارسال: melinaar
  6 نکته در خرید تجهیزات آشپزخانه های صنعتی melinaar 0 1,560 06-24-2019، 04:46 PM
آخرین ارسال: melinaar
  لباس کار صنعتی باید دارای چه ویژگی های باشد؟ monaa11 1 434 06-01-2019، 10:03 AM
آخرین ارسال: banihashem
  لباس کار صنعتی باید دارای چه ویژگی های باشد؟ zahrabb 0 570 04-29-2019، 12:43 PM
آخرین ارسال: zahrabb
  مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی کدامند؟ melinaar 1 755 03-16-2019، 11:43 AM
آخرین ارسال: تعمیرپکیج
  توضیحات محصول پودر ماشین ظرفشویی صنعتی melinaar 0 709 03-11-2019، 05:16 PM
آخرین ارسال: melinaar
  نحوه انتخاب ماشین ظرفشویی صنعتی الکترولوکس melinaar 0 1,371 03-11-2019، 05:11 PM
آخرین ارسال: melinaar
  استاندارد کفش ایمنی anna11 0 474 01-21-2019، 01:07 PM
آخرین ارسال: anna11
  پودر ماشین ظرفشویی صنعتی melinaar 0 317 01-08-2019، 04:25 PM
آخرین ارسال: melinaar
  ماشین ظرفشویی صنعتی 3600 الکترولوکس melinaar 0 390 01-08-2019، 04:20 PM
آخرین ارسال: melinaar
  یک آشپزخانه صنعتی به چه وسایلی نیاز دارد؟ melinaar 0 563 01-08-2019، 04:16 PM
آخرین ارسال: melinaar
  چگونه آشپزخانه صنعتی راه اندازی کنیم؟ melinaar 0 402 01-08-2019، 04:14 PM
آخرین ارسال: melinaar
  صنعتی سازی ساختمان pariya 0 270 10-27-2018، 11:39 AM
آخرین ارسال: pariya

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان

فیلم های آموزشی مهندسی مکانیک - به زبان فارسی

بر روی موضوع مورد نظر خود کلیک کنید

آموزش پنیوماتیک آموزش نرم افزار Fluidsim آموزش ریخته گری با ProCast
آموزش کنترل صنعتی آموزش نرم افزار PDMS آموزش نرم افزار کامسول Comsol
آموزش شکل دادن فلزات آموزش نرم افزار Moldflow آموزش ماشین کاری با EdgeCAM
آموزش طراحی کنترل مقاوم آموزش Working Model آموزش پدیده انتقال در کامسول
آموزش حل معادلات دینامیکی آموزش نرم افزار LogoPress آموزش کنترل فعال با رویکرد فازی
آموزش تحلیل المان محدود آموزش‌های رایگان آموزش ریخته گری با ProCast